Fredagen Den 13:de Del 7-9

Utgivningsår: 1988-1993
Genre: Skräck, Action.
...
Film 7: "Vid Crystal Lake har allt varit lugnt och fridfullt sen Tommy Jarvis kedjade fast Jason vid sjöns botten. Nu några år senare, anländer en flicka vid namn Tina, hennes mamma och en psykiatiker till Crystal Lake för att reda ut saker och ting. När Tina var liten så gjorde hon att bryggan hennes pappa stod på rasade och pappan drunknade. Tina har nämligen övernaturliga krafter och kan få saker att röra sig genom att tänka på dem. Doktorn vet att det kan vara farligt om man inte kan kontrollera det, men han är bara ute efter att exploatera henne och i ett av hennes raseriutbrott går hon ut till bryggan och försöker få upp sin pappa, men en annan galning med hockeymask dyker upp istället. Jason är tillbaka, och Tina får nu kämpa mot Jason med sina övernaturliga förmågor."
.
Film 8: "En studentklass ska resa till New York med fartyg. Omedvetande om att de har massmördaren Jason ombord, så roar de sig. Och det är inte först under en storm som de inser allvaret i situationen, och när de sedan hittar kaptenen med avskuren hals, tar de till vapen och försöker leta upp Jason och de hittar honom, men han dödar ännu fler så de få som är kvar beslutar sig att fly i liv båten. Väl i båten så syns inte Jason till någonstans och de ror på. Till slut kommer de fram till "The Big Apple" och lyckliga stiger de iland lättade över att ha klarat sig. Men vad hände med Jason? Jo, han hade klamrat sig fast vi båtens köl och åkt med stackarna till New York och nu så gör han hela Manhattan till ett slakthus"
.
Film 9: "Creighton Duke, ökänd prisjägare, och den enda som vet hur Jason skall dö. Han känner till Jasons mörka hemligeter och vet varför han återuppstår hela tiden. Nu måste han stoppa Jason en gång för alla eftersom det fortfarande finns Vorhees kvar i livet. Och eftersom Jasons kropp vid det här laget är ganska rutten och sönderslafsad måste Jason hitta de resterande av sin släkt för att återfödas på nytt och Jason kan endast bli pånyttfödd genom en Voorhees."
...
Har inte så mycket att säga om dessa filmer...
De går i samma anda som de andra och typ lika dåliga!!
..
Betyg på film 7:
.
Betyg på film 8:
.
Betyg på film 9:
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0