Fredagen Den 13:de Del 4-6

...
Utgivningsår: 1984 - 1986
Genre: Skräck, Mysterium
...
4:de Filmen: "Del fyra som fortsätter där trean slutade. Jasons "döda" kropp förs till bårhuset, men där vaknar han upp, dödar två anställda och anländer sedan till sitt forna Camp Crystal Lake igen för ännu ett blodbad. Trots alla varningar från byborna så kommer det dit ett gäng sexgalna tonåringar för att ha roa sig. Tror de. Men av alla ungdomar så finns där en ung pojke, Tommy Jarvis som är förtjust i skräck make-up. Kommer han att överlista Jason eller? Det tåls att se."
.
5:te Filmen: "Alla tror att psykopaten Jason är död, men vem är det då som dödar patienter på det lantligt belägna sinnessjukhuset Unger Institute? Tommy Jarvis, nu 20 år gammal anländer till sinnessjukhuset, för han plågas av mardrömmar om Jason. När sedan en av patienterna mördas av en annan sinnessjuk patient, börjar det smått hända saker. Tommy Jarvis får nu än en gång kämpa mot psykopaten Jason, men är det verkligen han?"
.
6:te Filmen: "Filmen börjar med att Tommy Jarvis och en annan patient som flydde från sinnessjukhuset i del fem är på väg till Jasons grav för att se om han verkligen ligger där. Efter det att de har grävt upp graven och ser Jason ligga där halvrutten, övertäckt med maskar och annat skoj, tar Tommy en stålpinne och sticker den i Jasons kropp, när han sedan går därifrån så slår blixten ner i stålpinnen och…. JASON LIVES! Camp Crystal Lake är nu åter öppnat, och Jason tar sig dit för att kräva hämnd."
...
Efter att ha sett dessa 3 filmer:
* 4:de filmen är den bästa av de 6 första filmerna!! (har ju inte sett resten) Kan faktiskt klassa 4:an som bra!!
* 6:te filmen är nog den sämsta hittills, kämpig att ta sig igenom!!
* har nu 6 filmer kvar, vilket jag kanske inte ser fram emot allt för mycket, men jag ska ta mig igenom dom!!! *Hoppas dom blir bättre*
...
Betyg film 4:
.
Betyg film 5:
.
Betyg film 6:
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0