Fredagen Den 13:de Del 1-3

...
Utgivningsår mellan 1980-1982
Genre: Skräck, Mysterium, Thriller.
...
1:a Filmen: "Ett pojke vid namn Jason Voorhees drunknar i sjön Crystal Lake 1957, medan lägerledarna för Camp Crystal Lake har sex med varandra, och efter det börjar en rad brutala mord begås, och lägret stängs. Men det öppnas sedan igen när ett gäng omedvetna ungdomar beger sig dit, för att ha skoj. Men snart så inser de att allt inte står rätt till. En efter en försvinner de spårlöst och paniken kring lägret tätnar."
.
2:a Filmen: "Rykten börjar surra i trakten att ett monster vid flera tillfällen uppenbarat sig från sjön. Ryktena är envisa och alltmer sällan vågar någon vistas i omgivningarna. Till slut spärrar polisen av området. Fem år senare befinner sig ett gäng ungdomar i trakten för att leva lägerliv. De nås av ryktet om monstret och hör berättelsen om Mrs Voorhees drunknade son. Frågan är - överlevde han olyckan och var finns han nu i så fall?"
.
3:dje Filmen: "Jason är tillbaka för att hämnas på alla som besöker "hans" skog."
...
De jag gillade med filmerna:
* Bakgrundsljudet: "Tsh-tsh-tsh-tsh-Ha-ha-ha-ha"
* Överraskningsmomentet som sker ca 5 minuter från slutet i varje film!!
...
Stör mig med filmer som dessa:
* Att de alltid är så enkelt, för mördaren, att döda typ alla utom 1.. OCH den som är kvar i slutet oftast är en liten tanig tjej, som inte alls borde vara så svår att ta död på, till skillnad från vissa andra i filmen..
...
Inte ett så stort fan, men ska nog forsätta att se resten, nu då man redan börjat se dom..
...
Betyg för film 1:
Betyg för film 2 & 3:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0