Sydney White

Titel: Sydney White
Utgivningsår: 2007
Genre: Komedi
Skådisar: Amanda Bynes, Matt Long, Sara Paxton, John Schneider, Jack Carpenter, Crystal Hunt, Jeremy Howard, Arnie Pantoja, Samm Levine.
..
"Sydney ska börja på college och försöker gå med i samma systerförening som hennes mor en gång var med i, men efter att ha upptäckt att föreningen har förändrats kraftigt med åren finner Sydney en ny fristad hos sju utstötta. Modern version av snövit & de sju dvärgarna.
..
Ibland är de faktiskt riktigt skönt att se en film som denna, lättsam och lyckligt slut!
.
Mitt betyg:

Waiting For Forever

Titel: Waiting for Forever
Utgivningsår: 2010
Genre: Drama, Romantik.
Skådisar: Rachel Bilson, Nikki Blonsky, Blythe Danner, Matthew Davis, Larry Filion, Tom Sturridge, Richard Jenkins.
...
"Emma och Will var bästa vänner då de växte upp, men förlorar kontakten. Will kan dock inte släppa Emma, utan drömmer om att få vara med Emma, nu och för alltid!"
...
Jo jag erkänner; fällde en tår eller två till denna film!!
Will är på gränsen till psykopat, samtidigt som jag känner med honom!
typisk tjejfilm med kärlek som huvudgenre och "I LOVE IT!!!"
:)
.
Mitt Betyg:

50/50

Titel: 50/50
Utgivningsår: 2011
Genre: Drama, Komedi.
Skådisar: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston, Serge Houde, Andrew Airlie, Matt Frewer, Philip Baker Hall, Donna Yamamoto, Sugar Lyn Beard.
...
"Adam är 27 år och får, trots sitt hälsosamma liv, en allvarlig cancerdiagnos. För att hantera sin nya situation har han den bästa och inte helt smidiga polaren Kyle, sin chockade mamma, flickvännen Rachael och den nyutexaminerade terapeuten Katie som tar sig an Adam som sin tredje patient - någonsin."
...
Läste inte om filmen innan jag såg den, utan såg bara att Seth Rogen var med i filmen.. Därför förväntade jag mig mer komedi än drama..
Är dock positivt överraskad!! Är svag för dessa typer av filmer och jag blev berörd!!
Anser att Joseph Gordon-Levitt är en av de mest underskattade skådespelarna för tillfället!!
Dock inte så känd som man anser att han bör vara efter ca 30 filmer gjorda och minst lika mycket tv-serier/tv-filmer !!
.
Mitt Betyg:

Loosies

Titel: Loosies
Utgivningsår: 2011
Genre: Drama, Komedi, Romantik.
Skådisar: Peter Facinelli, Michael Madsen, Jaimie Alexander, Joe Pantoliano, Christy Carlson Romano, Vincent Gallo, William Forsythe.
.
"Bobby, en ung ficktjuv i New Yorks tunnelbana, lever ett enkelt och kostnadsfritt liv men en dag konfronteras han av en kvinna som han haft en kärleksaffär med som informerar honom om att hon nu är gravid med hans barn. Han måste nu välja mellan att fortsätta den livsstil han har nu eller ta ansvar för sina handlingar."
...
En riktigt bra film, som iaf jag fastnade i direkt!! De är full fart från början!!
Kändes lite annorlunda från andra romantisk komedi-drama, men på ett positivt sätt!!
Rekommenderas!!!
.
Mitt Betyg:

Footloose (1984)

Då vi ändå pratar Footloose!!
:)
.
Min absoluta favoritscen i footloose (1984) är denna:
.
Scenen ska föreställa att han är arg och tar ut sin frustration på dans och musik!!
Det. jag älskar med denna, är känslan i musiken och man känner i varje trumslag att man vill slå i något!! Man känner hans irritation, hans vrede och man vill själv slå på musik och studsa runt och slå i takt med rytmen i låten!!
*Älskar de*
.
I den nya, vart jag faktiskt riktigt besviken på denna scen..
Där har de valt helt fel låt och ingen bra bas, rytm i låten de valt.. Dansen är väl ok, men man känner inte med personen..  Nej, den gör inte att man vill ställa sig upp och hoppa!!
..
Se den äldre versionen av Footloose, om ni inte gjort de redan!!

Footloose (2011)

Titel: Footloose
Utsgivningsår: 2011
Genre: Drama, komedi, musikal.
Skådisar: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid, Ray McKinnon, Miles Teller, Patrick John Flueger, Andie MacDowell, Ziah Colon, Ser'Darius William Blain, Maggie Elizabeth Jones.
..
"Nyinspelning av musikalfilmen från 1984 som handlar om en storstadskille som kommer till en stad där rockmusik och dans har blivit bannlyst."
...
Filmen Footloose från 1984, var en av min absoluta favoritfilmer då jag var mindre, så att de denna, har varit ett måste!!!
Hade inte så höga förväntningar av denna, eftersom vi alla vet att orginalen i de flesta fall, alltid är bäst!!
De jag gillade mest med filmen, var de låtar som de tagit från den tidigare filmen!! Resten av musiken, kunde varit bättre!!
En helt okej rulle!!
...
Mitt Betyg:
.

"Chick Flicks"

Då man inte vet vad man ska se för film och inte riktigt är sugen på någon speciell genre..
Kan ju YT va riktigt bra att hitta inspiration!!
..
Hittade denna video med 50 tips om chick flicks!!
Och ja ba älskar sådana filmer!!
..
Dessa är de jag inte sett:
* Blind Dating
* Serendipity
* Sydney White
* Win A Date With Tad Hamilton!
* My sassy Girl
* Wedding Daze
* My Fake Fiancé
...
så nu har jag några filmer att se..
..

Fredagen Den 13:de Del 7-9

Utgivningsår: 1988-1993
Genre: Skräck, Action.
...
Film 7: "Vid Crystal Lake har allt varit lugnt och fridfullt sen Tommy Jarvis kedjade fast Jason vid sjöns botten. Nu några år senare, anländer en flicka vid namn Tina, hennes mamma och en psykiatiker till Crystal Lake för att reda ut saker och ting. När Tina var liten så gjorde hon att bryggan hennes pappa stod på rasade och pappan drunknade. Tina har nämligen övernaturliga krafter och kan få saker att röra sig genom att tänka på dem. Doktorn vet att det kan vara farligt om man inte kan kontrollera det, men han är bara ute efter att exploatera henne och i ett av hennes raseriutbrott går hon ut till bryggan och försöker få upp sin pappa, men en annan galning med hockeymask dyker upp istället. Jason är tillbaka, och Tina får nu kämpa mot Jason med sina övernaturliga förmågor."
.
Film 8: "En studentklass ska resa till New York med fartyg. Omedvetande om att de har massmördaren Jason ombord, så roar de sig. Och det är inte först under en storm som de inser allvaret i situationen, och när de sedan hittar kaptenen med avskuren hals, tar de till vapen och försöker leta upp Jason och de hittar honom, men han dödar ännu fler så de få som är kvar beslutar sig att fly i liv båten. Väl i båten så syns inte Jason till någonstans och de ror på. Till slut kommer de fram till "The Big Apple" och lyckliga stiger de iland lättade över att ha klarat sig. Men vad hände med Jason? Jo, han hade klamrat sig fast vi båtens köl och åkt med stackarna till New York och nu så gör han hela Manhattan till ett slakthus"
.
Film 9: "Creighton Duke, ökänd prisjägare, och den enda som vet hur Jason skall dö. Han känner till Jasons mörka hemligeter och vet varför han återuppstår hela tiden. Nu måste han stoppa Jason en gång för alla eftersom det fortfarande finns Vorhees kvar i livet. Och eftersom Jasons kropp vid det här laget är ganska rutten och sönderslafsad måste Jason hitta de resterande av sin släkt för att återfödas på nytt och Jason kan endast bli pånyttfödd genom en Voorhees."
...
Har inte så mycket att säga om dessa filmer...
De går i samma anda som de andra och typ lika dåliga!!
..
Betyg på film 7:
.
Betyg på film 8:
.
Betyg på film 9:
.

Short Movies

Short Movies = Perfekta valet om man inte orkar/hinner se en hel film!!
..
Här e några!!
.
(Love Sick)

.
(Lazy Teenage Superheroes)
.
(Memories)
.

Kate Moennig

*Oh Shit*
.

!!

.
"When you see yourself in the mirror, do you see yourself or someone else?
Wish I could see myself .."

Fredagen Den 13:de Del 4-6

...
Utgivningsår: 1984 - 1986
Genre: Skräck, Mysterium
...
4:de Filmen: "Del fyra som fortsätter där trean slutade. Jasons "döda" kropp förs till bårhuset, men där vaknar han upp, dödar två anställda och anländer sedan till sitt forna Camp Crystal Lake igen för ännu ett blodbad. Trots alla varningar från byborna så kommer det dit ett gäng sexgalna tonåringar för att ha roa sig. Tror de. Men av alla ungdomar så finns där en ung pojke, Tommy Jarvis som är förtjust i skräck make-up. Kommer han att överlista Jason eller? Det tåls att se."
.
5:te Filmen: "Alla tror att psykopaten Jason är död, men vem är det då som dödar patienter på det lantligt belägna sinnessjukhuset Unger Institute? Tommy Jarvis, nu 20 år gammal anländer till sinnessjukhuset, för han plågas av mardrömmar om Jason. När sedan en av patienterna mördas av en annan sinnessjuk patient, börjar det smått hända saker. Tommy Jarvis får nu än en gång kämpa mot psykopaten Jason, men är det verkligen han?"
.
6:te Filmen: "Filmen börjar med att Tommy Jarvis och en annan patient som flydde från sinnessjukhuset i del fem är på väg till Jasons grav för att se om han verkligen ligger där. Efter det att de har grävt upp graven och ser Jason ligga där halvrutten, övertäckt med maskar och annat skoj, tar Tommy en stålpinne och sticker den i Jasons kropp, när han sedan går därifrån så slår blixten ner i stålpinnen och…. JASON LIVES! Camp Crystal Lake är nu åter öppnat, och Jason tar sig dit för att kräva hämnd."
...
Efter att ha sett dessa 3 filmer:
* 4:de filmen är den bästa av de 6 första filmerna!! (har ju inte sett resten) Kan faktiskt klassa 4:an som bra!!
* 6:te filmen är nog den sämsta hittills, kämpig att ta sig igenom!!
* har nu 6 filmer kvar, vilket jag kanske inte ser fram emot allt för mycket, men jag ska ta mig igenom dom!!! *Hoppas dom blir bättre*
...
Betyg film 4:
.
Betyg film 5:
.
Betyg film 6:
.

Filmtipset.se

De är inte ofta jag gör reklam för någon speciel sida, men måste få göra de nu!!
..
..
www.filmtipset.se
.
Om man behöver hålla koll på vilka filmer man sett, gillar att sätta betyg eller få tips om filmer; är denna sida perfekt!!!
Detta är en av de sidor jag använder mig mest av!!
Ser man mycke film, kan man inte hålla reda på alla man sett, så jag är tacksam att jag här kan gå tillbaka för att se; är de en film jag sett eller inte !?!
Ibland är jag sugen på att se en riktigt bra film, som jag redan sett, då går man bara in på filmtipset så ser jag ju direkt vilka favoriter man har, tack vare betygsystemet de har!!
*Love it*

Supernatural!!

3 anledningar till varför Supernatural är min favoritserie!!!
..
1: Humor:n.
.
2. Smärtan.
.
3. "Monsterna"

Fredagen Den 13:de Del 1-3

...
Utgivningsår mellan 1980-1982
Genre: Skräck, Mysterium, Thriller.
...
1:a Filmen: "Ett pojke vid namn Jason Voorhees drunknar i sjön Crystal Lake 1957, medan lägerledarna för Camp Crystal Lake har sex med varandra, och efter det börjar en rad brutala mord begås, och lägret stängs. Men det öppnas sedan igen när ett gäng omedvetna ungdomar beger sig dit, för att ha skoj. Men snart så inser de att allt inte står rätt till. En efter en försvinner de spårlöst och paniken kring lägret tätnar."
.
2:a Filmen: "Rykten börjar surra i trakten att ett monster vid flera tillfällen uppenbarat sig från sjön. Ryktena är envisa och alltmer sällan vågar någon vistas i omgivningarna. Till slut spärrar polisen av området. Fem år senare befinner sig ett gäng ungdomar i trakten för att leva lägerliv. De nås av ryktet om monstret och hör berättelsen om Mrs Voorhees drunknade son. Frågan är - överlevde han olyckan och var finns han nu i så fall?"
.
3:dje Filmen: "Jason är tillbaka för att hämnas på alla som besöker "hans" skog."
...
De jag gillade med filmerna:
* Bakgrundsljudet: "Tsh-tsh-tsh-tsh-Ha-ha-ha-ha"
* Överraskningsmomentet som sker ca 5 minuter från slutet i varje film!!
...
Stör mig med filmer som dessa:
* Att de alltid är så enkelt, för mördaren, att döda typ alla utom 1.. OCH den som är kvar i slutet oftast är en liten tanig tjej, som inte alls borde vara så svår att ta död på, till skillnad från vissa andra i filmen..
...
Inte ett så stort fan, men ska nog forsätta att se resten, nu då man redan börjat se dom..
...
Betyg för film 1:
Betyg för film 2 & 3:

Evolution of Dance

Detta är en video som troligen de flesta har sett, men ärligt talat; värd att se flera gånger om!!
...får en att tänka på alla disco:n man va på som liten!!
:)
Störtskön ju!!
.

MattyBRaps

Störtskön unge, bara 8 år!!
Kommer nog gå långt om han väljer att fortsätta med detta!!
.
.
http://www.youtube.com/user/MattyBRaps

Super Bass - Låten jag älskar..

...Så länge den INTE framförs av orginal-artisten !!!
:)

American Horror Story

..
Suttit och stirrat på denna serie hela kvällen !!
Den är riktigt bra!!
Borde ses!!
:)
De har än så länge bara kommit ut 7 avsnitt, så jag hoppas ju att jag kommer att kunna fortsätta följa denna! (är inte den bästa på att komma ihåg vilka serier jag tänkt följa.. )
..

Ett klipp bara..

...
Fin video!!
Fick mig att känna att jag vill se dessa filmer!!
Donnie Darko - Har jag redan sett, en riktigt bra film!! *Älskar Jake Gyllenhaal*
..
Så målet är att se American Horror Story och Christmas Cottage, framöver!!
.

Post Grad

Titel: Post Grad
Utgivningsår: 2009
Genre: Komedi, Romantik.
Skådisar: Alexis Bledel, Zach Gilford, Bobby Coleman, Carol Burnett, Jane Lynch, Michael Keaton, Rodrigo Santoro, Catherine Reitman.
...
"Ryden Malby tar sin examen på college och blir tvungen att flytta hem igen till sin excentriska familj, medan hon försöker hitta ett jobb, den perfekta killen och få en hint om var hennes liv är på väg."
..
Tycker att jag borde gillat denna film, romantik+komedi brukar vara min grej.. Men denna va mest tråkig och lite väl förutsägbar..
Är inte så speciellt förtjust i skådespelaren; Alexis Bledel.. Börjar fundera på om hon gör några andra roller än; "snäll liten flicka".. har dock inte sett så speciellt mycket med henne, så..
Gillar dock Jane Lynch desto mer!! Hellre som bitchig coach än en roll som denna..
Filmen hade några ljusglimtar, tyvärr för få för att jag skulle tycka denna va bra..
..
Mitt Betyg:

Trust

Titel: Trust
Utgivningsår: 2010
Genre: Drama, Thriller.
Skådisar: Clive Owen, Catherine Keener, Viola Davis, Noah Emmerich, Brandon Molale, Kevin Navayne, Liana Liberto, Jason Clarke, Chris Henry Coffey.
...
"En förortsfamilj slits isär när den 14-åriga Annie träffar sin första pojkvän online. Efter månader kommunicerandes via chat och telefon upptäcker Annie att hennes vän inte är den han påstår sig vara..."
...
En stark film med ett starkt tema som gör ont i själen att se! Samtidigt tycker jag om att se sådant som berör, sådant som sker ute i världen men som jag tror många "blockerar" för att de är så svårt att ta in!!
Jag menar; vem skakar inte av sig tankar om att ens barn skulle kunna skadas på något sätt av andra.. Måste ju vara bland de svåraste som finns, att hantera en sådan situation...
Tänkte på min dotter, då jag såg denna film.. Tror jag kommer låsa in henne på hennes rum tills hon fyller minst 18 år eller nått sånt :P
...
Mitt Betyg:
.

Hanna

Titel: Hanna
Utgivningsår: 2011
Genre: Action, Thriller, Mysterium, Äventyr.
Skådisar: Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander, Jessica Barden, Olivia Williams, Jason Flemyng Vicky Krieps, Michelle Dockery.
...
"En tonårig flicka har uppfostrats av sin far att bli den perfekta mordmaskinen. Efter ett liv i den finska vildmarken låter hon sig fångas av den hänsynslösa underrättelsetjänst som jagar fadern. Allt i ett försök att komma åt den agent som mördade hennes mor."
..
Har sett 2 filmer på rad med Soairse Ronan och tror hon kan bli riktigt stor skådis!!
Filmen Hanna börjar som en riktigt bra actionthriller, full fart.. Man sitter som fastklistrad!!
Dock ebbar de ut och blir lite mer av en drama film.. Gillar ju drama, men de förstörde lite av filmen tycker jag.. Dock fortfarande riktigt bra och jag gillar filmen i allmänhet.
...
Mitt Betyg:

The Way Back

¨
Titel: The Wat Back
Utgivningsår: 2010
Genre: Drama, Äventyr.
Skådisar: Colin Farrell, Jim Sturess, Dragos Bucur, Ed Harris, Gustaf Skarsgård, Alexandru Potocean, Saoirse Ronan, Mark Strong.
...
Sju krigsfångar, vissa kriminella, andra politiska fångar, flyr från ett helvetiskt gulagläger 1941. Deras väg mot frihet sträcker sig från Sibirien, längs Bajkalsjön, över den glödheta Gobiöknen och vidare över Himalayas berg till Indien. Under 600 mil av svåra umbäranden får de kämpa mot både moder natur, illvilliga främlingar och inte minst varandra. Alla nådde inte friheten.
...
Väldigt stark och bra film!!
Alltid kul att se svenska skådisar slå utomlands!!
Dock är den väldigt seg, så är man trött bör man nog vänta med att se den...
...
Mitt betyg:

Verona - The Movie

Titel: Verona
Utgivningsår: 2010
Genre: Short, Drama.
Skådisar: Shannon Kook, John Bregar, Brittany Allen, Dean Armstrong,  Douglas Nyback, Devon Bostick, Salvatore Antonio.
...
Del 1:
..
Del 2:
...
Då de gäller kortfilmer är nog detta min favorit!!
Gillar "Romeo&Julia" - versionen och hade gärna sett denna som en långfilm!!
.
Mitt betyg:

Warrior

Titel: Warrior
Utgivningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Sport.
Skådisar: Joel Edgerton, Tom Hardy, Nick Nolte, Jennifer Morrison, Frank Grillo, Kevin Dunn, Maximiliano Hernández, Bryan Callen.
...
"Handlar om två bröder; Tommy, en före detta marinsoldat som efter 14 år återvänder hem för att ta hjälp av sin far att träna inför evenemanget Mixed Martial Arts och Brendan, en före detta MMA fighter, men  nu  lärare, som återvänder till ringen i ett desperat försök att rädda sin familj från ekonomisk kollaps. Tommy är en fighter som kommer från ingenstans, medan Brendan har sett sina bästa dagar och han förväntas att bli utslagen redan i den första omgången..."
*Family is worth fighting for*
...
En stark film om den trasiga relationen mellan 2 bröder.. Om försoning och i grund och botten; kärlek!!
Riktigt bra, gillas skarpt!!
BÖR SES!!!
..
Mitt Betyg:

Puncture

Titel: Puncture
Utgivningsår: 2011
Genre: Drama
Skådisar: Chris Evans, Michael Biehn, Vansessa Shaw, Kate Burton, Brett Cullen, Marshall Bell, Jesse L Martin, Jennifer Blanc, Roxanna Hope, Austin Stowell, Tess Parker, Julin, Sam Medina.
...
"En ung drogberoende advokat måste kämpa mot sina egna inre demoner samtidigt som han kämpar mot en stor läkemedelsjätte."
...
Om jag läser att en film är baserad på en verklig händelse, så bara måste ja se den!!
Gillade denna film på nått sätt. Den inre kampen, mörkret!!
Känns dock stundtals seg och tråkig..
..
Mitt Betyg:

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Titel: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Utgivningsår: 2011
Genre: Drama, Romanik, Äventyr, Fantasy
Skådisar: Kirsten Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Ashley Greene, Maggie Grace, Kellan Lutz, Anna Kendrick, Jackson Rathbone, Michael Sheen, Peter Facinelli, Billy Burke, Lee Pace, Nikki Reed, Christian Serratos.
...
"Det vankas bröllop mellan Bella och Edward. Och smekmånaden; som inte riktigt blir som de hade tänkt sig.."
...
Jo, jag erkänner; Jag är en av dessa twilight-fans..
Älskade filmen!!
Tycker att denna faktiskt var den bästa i serien och tror inte jag är den enda som tycker de!!
Man kom in i filmen riktigt bra och den var spännande..
Tycker ALLA bör se denna och tycker ALLA bör älska den!! 
:)
...
Mitt betyg:
(nej, ingen överraskning... )

Melissa Etheridge - Scarecrow

Jag brinner lite extra mycket för låtar med starka texter..
Betydelsefulla som man känner med!!
Denna låt är en typisk sådan:
"But they tortured and burned you
They beat you and they tied you
They left you cold and breathing
For love they crucified you"
...
Detta är historien, låten handlar om:

Motocross Kids

Titel: Motocross Kids
Utgivningsår: 2004
Genre: Familjefilm, Action
Skådisar: Lorenzo Lamas, Josh Hutcherson, Bobby Preston, Alexa Nikolas, Alana Austin, Gary Busey, Todd Holland, Phyllis Diller, Evan Marriott.
...
"Evan Reed var tidigare en av världens bäste motocrossförare och numera tränare för sin dotter. När hon lägger av slutar även Evan. En dag ringer en gammal vän upp honom och behöver hjälp. Ett motorcykelgäng ledd av Viper hotar att ta vännens ranch, ranchen där ett gäng ungdomar tränar motocross. Allting avgörs i en motocrosstävling där vinnaren får ranchen."
...
Såg denna film med barnen, med svenskt tal..
Brukar normalt gilla familjefilmer, men denna kändes mest meningslös.. Barnen uppskattade den dock mer än vad jag gjorde..
..
Mitt betyg på filmen:
.
Barnens betyg på filmen:

Tyler Ward - The Rescue

...
Jodå låten är riktigt bra!!
Men jag är mer faccinerad av själva video..
Ska jag beskriva den med ett ord blir de; Gemenskap !!
Häftigt!!

Abduction

Titel: Abduction
Utgivningsår: 2011
Genre: Drama, Action, Thriller och Mysterium
Skådisar: Taylor Lautner, Lilly Collins, Alfred Molina, Michael Nyqvist, Maria Bello, Jason Isaacs, Sigourney Weaver.
...
"15-åriga Nathan som lever ett vanligt tonårsliv med vänner, alkohol och tjejer. En dag upptäcker han att något inte står rätt till med hans föräldrar, och det kommer att förändra hela hans liv."
..
Detta är en film som fått mycket kritik!!
Jag, personligen, tycker faktiskt den är riktigt bra!!
Tyckte den var spännande!!
Detta är Michael Nyqvist första hollywood film och han gjorde det bra!!
..
Betyg i helhet:
.

Attack The Block

Titel: Attack The Block
Utgivningsår: 2011
Genre: Komedi, Action, Science Fiction
Skådisar: John Boyega, Jodie Whittaker, Alex Esmail, Luke Treadaway, Simon Howard, Leeon Jones, Frans Drameh, Nick Frost, Jumayn Hunter, Paige Meade, Danielle Vitalis, Michael Ajao, Sammy Williams.
...
"Ett gäng ligister i södra London blir tvungna att försvara sitt kvarter mot invaderande rymdmonster."
...
Ja, vad ska man skriva om denna film..
Efter ca 10 minuter in i filmen var min enda fundering; är detta en parodi eller nått??
Kanske inte riktigt så man ska tänka då man ser en film som INTE är en parodi..
Man lyckas iaf ta sig igenom filmen, men det är knappt..
...
De bra med filmen: Neonfärgade tänderna på aliens!!!
Resten av kroppen på de dessa aliens bestod av lurvig svart päls; tanken blev (om man bortser från tänderna) : Jag vill krama!!
Kanske inte så bra på en varelse som jag antar ska anses lite otäck..
...
Betyg i helhet:
.
.

Tegan and Sara - Call It Off

Tegan and Sara - Call it off
..
En låt som fastnar i hjärnan!

Välkommen till min nya blogg!

Det traditionella första inlägget, måste ju absolut ha denna traditionella Rubrik!!

..

Startar nu en ny blogg, en blogg som kommer bestå av Tips av olika slag!!

Jag älskar film och musik, så jag tänker mig att de kommer innhålla mycket sådant!!

.....

Vill doch att alla ska vara medvetna om att det jag tipsar om är SÅDANT SOM JAG GILLAR ALTERNATIVT OGILLAR !!

...

Vi tycker alla olika och det bör accepteras!!


RSS 2.0